Műanyag adagtál 21cm Repeta

459 Ft + ÁFA

Műanyag adagtál 21cm|Repeta®|R212002

Cikkszám: R212002 Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Törhetetlen Repeta® adagtál 21 cm átmérővel.

A magyar gyártmányú Repeta® tányérok a közétkeztetésben remekül használható termékek. Segítségükkel minimalizálhatjuk a töréskárt, hiszen ezek a tányérok PET műanyagból készülnek és törhetetlenek. Élelmiszerrel érintkezhetnek, használatuk és tisztán tartásuk is egyszerű, mert tehetjük őket mikrohullámú sütőbe és mosogatógépbe is. A Repeta® tányérok -40 és +120 °C között hőállóak. A termékek nem színeződnek, így magyaros, paradicsomos ételeket is probléma nélkül tálalhatunk bennük. A termék újrahasznosítható, ár/érték aránya kivételes. A terméket nagyobb mennyiség ( 5000 db ) rendelése esetén akár logóval és névvel is készíttethetjük, így a tányérok tulajdonjoga könnyedén bizonyítható.

Az adagtál kiválóan alkalmas a második fogás tálalására, legyen az pörkölt, sült körettel vagy akár főzelék is. Kényelmes mélységének köszönhetően biztonságosan az asztalhoz jut az étel.

Kórházak, óvodák, bölcsődék, iskolák, idős otthonok, táborok könnyen kezelhető, nagyszerű tányérja, melyben hosszú ideig tálalhat. |Repeta®|R212002

További információk

Tömeg0.22 kg