Pót penge 8 cikk, Wedgemaster II

9 577 Ft + ÁFA

Redco® Wedgemaster® II polikarbonát paradicsom és citrus cikkező pót pengéje, 8 cikkre |Redco| 708

Cikkszám: 708 Kategória: Címkék: ,

Leírás

A Redco 708 cikkszámú termék pót penge A Redco® Wedgemaster® II (700-1 és 700-4 cikkszámú) paradicsom és citrus cikkelyező mechanikus készülékhez, mely 8 részre darabolja a citrusféléket, burgonyát, hagymát, paradicsomot.

Redco® Wedgemaster® II polikarbonát paradicsom és citrus cikkező használatával Ön 3-szor gyorsabban cikkezheti a citromot, narancsot, hagymát, burgonyát 8 cikkre mintha késsel dolgozott volna. A végeredmény pedig tökéletesen egyforma cikkekre vágott zöldség, gyümölcs, melyek vágásfelülete a rendkívül éles pengének köszönhetően szép, roncsolás mentes.

A Wedgemaster II paradicsom és citrus cikkező manuális készülék kiváló minőségű, erős, polikarbonátból készül, melynek köszönhetően mosogatógépben is tisztítható. Nem csak tisztítani, hanem kezelni is könnyű, hiszen egy kézzel működtethető. A készülék súlya 2,2 kg, mégis stabilan áll használat közben is. A cikkelyezőt 1/1 200 mm-es GN edénybe állítva is használhatjuk. Mérete: 24,8 x 23 x 40,6 cm (szé x mé x ma).

A  Redco® Wedgemaster® II működéséről videót is megtekinthet itt.

A kis helyen elférő készülék hatalmas segítség konyhákban, bárokban, büfékben. Spóroljon időt, munkaerőt és nyersanyagot a Redco® Wedgemaster® II polikarbonát paradicsom és citrus cikkező használatával. |Redco®| 708

További információk

Tömeg0.2 kg