Thermomix TM5

306 299 Ft + ÁFA

Thermomix TM5 a lenyűgöző konyhai készülék

Cikkszám: Thermomix TM5 Kategóriák: ,

Leírás

Professzionális, mégis egyszerűen és rendkívül sokoldalúan használható a Thermomix TM5 digitális konyhai készülék.

A Thermomix konyhai készülék kiválóan helytáll kisebb, nagyobb háztartásokban és éttermekben egyaránt. A több mint 12 funkciójával teljes körű “konyhai szolgáltatás” nyújtására képes. Súlyt és főzési időt mér, állíthatjuk a főzési hőmérsékletet 37 és 120 °C között, párolhatunk és főzhetünk egyszerre,  kever, elegyít, habot ver, aprít, turmixol, darál vagy őröl, és még dagaszt is. Roppant erős motorja hosszú élettartamú, mert elektronikus védelmi rendszere megóvja a készüléket a túlterheléstől, így hosszú ideig lesz segítsége a konyhában. A termék biztonságos, mert az innovatív fedélzáró rendszernek köszönhetően addig nem nyithatjuk ki az edényt, amíg a kések nem álltak le teljesen.

A készülék könnyen használható, nagy kijelzőjén könnyen követhetjük az időt, az aktuális főzési folyamatot. A Thermomix készülék segítségével Ön kreatív és egészséges ételeket varázsolhat a család asztalára rövid idő alatt. Mindig roppanós marad a zöldség, mely nem fő túl az időzítőnek köszönhetően és még tápanyagokban , vitaminokban is gazdag marad.  Levesek, fagylalt, sörbet, smoothie-k, házi készítésű vaj készítéséhez roppant egyszerű és időtakarékos megoldás.

De készíthet saját ízesítésű különleges kenyereket, melyhez saját őrlésű lisztet használhat, így a Thermomix segítségével könnyedén megoldható a gluténmentes diétán élők “kenyér problémája”.  A termékhez hasznos szakácskönyv is jár, de további receptkönyvek is vásárolhatók. A receptchip segítségével a kijelzőn is megjelenítheti a recepteket, melyek lépésről lépésre segítik Önt a kiválasztott étel elkészítésében.A termék működéséről videók itt tekinthetőek meg.  Lepje meg magát és családját e nagyszerű konyhai készülékkel ! A Vasért Gastromodul Kft. a Thermomix digitális készülék importőrének partnere.  |Thermomix TM5|