Leírás és Paraméterek
A Hendi GN méretekben készülő sous vide gépei professzionális felhasználásra készültek, így pazarul használhatóak a HORECA területén. Ma már egyetlen modern étteremből sem hiányozhatnak a szuvidált ételek, melyek ráadásul remekül előkészíthetőek, tárolhatóak így tálaláskor csak egy átmelegítésre és esetleg egy pirítási folyamatra van szükség. A szuvidált ételekkel jobban tervezhető az adagszám, kevesebb étel kerül kidobásra, így a befektetés ellenére pozitív mérleggel zárhat. Az ínycsiklandó ételekről már nem is beszélve.
A sous vide "kád" jellemzői:
- Kifejezetten alkalmas a csúcsidőn kívüli ételkészítésre
- A la carte éttermekhez ideális
- Konzisztensen kiválóan teljesít
- Rendkívül precíz: 35 és 90°C között 0,1°C-ként állítható termosztát
- Rozsdamentes acél ház, belül 6 rekesszel
- Lég- és szivárgásmentesen lezárható a szilikon szegéllyel ellátott fedőnek köszönhetően.
- GN 1/1 méretű
- Fogókkal és leeresztő csappal felszerelt
- 600W, 230V
- Teljes mérete: 600x330x(H)300 mm
- egy év Hendi gyári garanciával
A sous vide alapjairól cikkünkben bővebben olvashat. E készülék elérhető 2/3 GN méretben is elérhető így kisebb nagyobb éttermek, panziók, szállodák is remekül használhatják. Az alábbi videóban működés közben is megtekintheti a terméket. | Hendi | HE 225448