Leírás és Paraméterek
Az elkészült ételek hosszabb ideig tárolhatók, minőségüket, színüket, illatukat jobban megőrzik a gyorshűtés segítségével. A készülék több méretben is kapható, hogy minden konyha nagyságához megfelelőt találhassunk.
A sokkoló jellemzői:
- A készételek gyors hűtésére vagy lefagyasztására alkalmas
- 70°C-ról 3°C-ra 90 perc alatt, 70°C-ról -18°C-ra 240 perc alatt hűt
- Az idő előre is beállítható a célhőmérséklet megadása nélkül
- A külső ház és a belső kamra egyaránt kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül
- A belső kamra lekerekített sarkai könnyebb tisztítást tesznek lehetővé
- Kényszerléghűtéses, önkiolvasztó rendszerrel
- A kompresszor a kamra alatt helyezkedik el
- 60mm vastag poliuretán habszigeteléssel
- Eltávolítható fedéllel
- Magától csukódó ajtó mágneses tömítéssel
- Digitális hőmérsékletszabályozó és kijelző
- Szondával és 4 db állítható rozsdamentes acél talppal
- Klímaosztály: SN-T
- Hűtőközeg: R404a/R507
- A kamra kapacitása 3 db 1/1 GN edény vagy 3 db 60x40cm-es tálca
- A kamra belső mérete: 610x410x410mm
- 5 sínpárral, melyek egymástól 70mm távolságra helyezkednek el
- Kimeneti teljesítmény hűtve +3°C-ra: 20 kg
- Kimeneti teljesítmény fagyasztással -18°C-ra:15 kg
- A hűtő súlya 71 kg
- Teljes mérete: 750x740X(H)880 mm
- 230V
- 1420W
- 1 év Hendi gyári garanciával, budapesti szervízzel
- A készülék súlya és mérete miatt házhoz szállítási igény esetén kérje egyedi szállítási ajánlatunkat
A sokkoló működése során bekövetkező hőmérséklet változást megtekintheti a következő diagramokon:
A Gyorshűtési folyamat elősegíti az élelmiszerek hőmérsékletének biztonságos, +3°C-ra történő csökkentését a megfelelő időn belül, összhangban a HACCP szabályaival. A megfelelő hűtési sebesség segít csökkenteni a baktériumok számának növekedését +65°C és 10°C között, valamint segít megőrizni az élelmiszerek minőségét, színét, illatát és meghosszabbítja a tárolási időtartamot.
A gyorsfagyasztás során a nagyteljesítményű hűtési rendszer -40°C fokos levegő fúj a kamrába, mely a behelyezett élelmiszerek belső hőmérsékletét gyorsan -18°C-ra csökkenti. A gyorsfagyasztás megakadályozza a nagy jégkristályok kialakulását, amelyek károsítják az élelmiszerek belső szerkezetét. A sokkoló működése során a fagyasztás nagy számú kis kristályt eredményez, amely megőrzi az élelmiszer eredeti tulajdonságait: ízét, színét, textúráját, tápanyagait és meghosszabbítja a tárolási időtartamot.
A sokkolóhűtő több méretben is kapható: 10xGN 1/1, 3xGN 1/1, 7xGN1/1. A legmegfelelőbb méretű készülék segítségével az elkészített ételeket pillanatok alatt a biztonságos hőmérsékletre hűtheti. | Hendi | HE 232170