Leírás és Paraméterek
Vákuum főzőtasak, mely kiválóan alkalmas élelmiszerek vákuumcsomagolásban való tárolására és akár sous vide gépekben való főzésre.
A tasakok jellemzői:
- sous vide főzésre használható
- két rétegű, a belső réteg 60 µm vastag polietilénből, mely élelmiszerrel érintkezhet, míg a külső réteg 15 µm vastag poliamidból (nylon) készül.
- Teljes vastagság 75 µm.
- A használt anyagok UV szűrőként funkcionálnak.
- A tasakok -20 és +100 °C közötti hőmérséklet között használhatóak.
- Kamrás vákuumcsomagoló gépekhez használható.
- 50 db/csomag.
-A főzőtasak mérete: 450x350mm.
A tasakok több méretben kaphatóak. A méreteket a felső kép melletti legördülő listából választhatja ki.
A vákuumcsomagolás a modern konyhatechnológia elmaradhatatlan eleme, melynek segítségével nem csak ízletes finomságokat készíthetünk, de még a megvásárolt élelmiszereket is hosszabb ideig használhatjuk fel, így csökkentve a kidobott ételek mennyiségét. Próbálja ki éttermében, konyháján, és pénztárcája is megköszöni a beruházást. | Hendi | HE 971314